ПОКАЗНИКИ ЗРОСТАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ГРУЗИНСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ЄВРОПЕЙСЬКОМУ РИНКУ ТА ОЧІКУВАНІ ТЕНДЕНЦІЇ - Abesadze, N.; Javakhishvili І. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
Метою статті є аналіз статистичних показників проникнення продукції, виробленої в Грузії на європейський ринок У статті були застосовані якісні і кількісні методи аналізу даних, в тому числі методи статистичної обробки даних, групування даних та методів аналізу даних. В роботі розглянуті шляхи проникнення на ринок грузинської продукції та визначені очікувані тенденції у цьому напрямку.