ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ЛІЗИНГОВОЇ КОМПАНІЇ - Sydorenko, V. A.; Gordiieko, T. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
У статті розглянуто існуючі методичні підходи до оцінки діяльності лізингових компаній. Запропоновано проводити оцінку ефективності діяльності лізингових компаній на основі системи збалансованих показників та викладено її авторську інтерпретацію. Визначено показники для оцінки ефекту від впровадження системи збалансованих показників у лізингових компаніях.