РОЗВИТОК ЖИТЛОВОГО БУДІВНИЦТВА В СИСТЕМІ ІНФРАСТРУКТУРНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СІЛЬСЬКОЇ МІСЦЕВОСТІ - Zapsha, G. M.; Sakhatskyi, P. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
Обґрунтовано місце житлового будівництва в системі інфраструктурного забезпечення сільської місцевості. Узагальнено трактування поняття «інфраструктура ринку». Доведено, що стан та перспективи житлового будівництва в сільській місцевості визначаються сукупним розвитком освітньої, наукової, виробничої, інноваційної, інформаційної, комунікаційної, інформаційної, соціальної, транспортної, ринкової, маркетингової інфраструктури