НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ФІНАНСОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ СЕКТОРІВ ПУБЛІЧНО–ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА НА ОСНОВІ КОРИГУВАННЯ ФІНАНСОВОЇ ПОЛІТИКИ ДЕРЖАВИ - Tyschenko, V.; Ostapenko, V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
Сформовано напрями коригування фінансової політики держави для забезпечення підвищення фінансового потенціалу публічно–приватного партнерства (ППП), що передбачають врахування: стану фінансового потенціалу секторів ППП, тенденцій і напрямів розвитку регіонів України для підвищення фінансового потенціалу ППП; цільових показників фінансової політики, що найбільше впливають на фінансовий потенціал ППП за секторами. Напрями коригування обґрунтовано за допомогою тривимірного позиціонування регіонів України відповідно до їх фінансового потенціалу ППП, що дає уявлення про можливості участі у реалізації ППП.