КРЕДИТНА РЕЙТИНГОВА ОЦІНКА ДЕРЖАВИ: ВІТЧИЗНЯНІ РЕАЛІЇ СЬОГОДЕННЯ - Kovalko, N. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
Стаття присвячена дослідженню проблемних аспектів кредитних рейтингів і рейтингування. Розглядається економічний та правовий аспект відносин у сфері рейтингування. Зроблено висновок, що те, що низький кредитний рейтинг України є ознакою низького рівня боргової стійкості нашої держави.