МЕТОДИ ОРГАНІЗАЦІЇ БАНКІВСЬКОГО КРЕДИТУВАННЯ - Соколенко, К. О. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглянуто нові шляхи удосконалення кредитної діяльності банків, форми кредиту та формування ефективної кредитної системи. Розглянуто поняття цінової політики як основоположного компоненту кредитної діяльності банку. Проаналізовано основні інструменти цінової політки кредитних операцій. Розглянуто загальноприйняті методи цінотворення продуктів банківської діяльності. Визначено принципи встановлення ставок за кредитуванням суб’єктів господарювання