ФУНКЦІОНУВАННЯ ПРАЦЕРЕСУРСНОЇ ТА МІГРАЦІЙНОЇ СИСТЕМ УКРАЇНИ В СВІТЛІ СУЧАСНИХ РИЗИКІВ РОЗВИТКУ - Semiv, L.; Lalakulych, M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2017)
Стаття присвячена дослідженню специфічних проявів та тенденцій взаємовпливу і взаємозалежності працересурсної та міграційної систем в Україні; вказано на необхідність врахування потенційного впливу низки ризиків, які можуть суттєво позначитися на функціонуванні працересурсної сфери; визначені особливості зв’язку та взаємозалежності останніх під впливом різних чинників: демографічного, соціально–економічного, фінансового, інтеграційного, освітнього.