ВПЛИВ ОБСЯГІВ БАНКІВСЬКОГО КАПІТАЛУ НА КОНКУРЕНТОЗДАТНІСТЬ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ - Каднічанська, В. М.; Лазько, А. А. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Проблема капіталізації банківської системи є надзвичайно актуальною для подальшого та динамічного розвитку фінансового сектору України,оскільки відіграє важливе значення для підтримки іміджу кожного банку та для можливості закріплення своїх позицій у конкурентному середовищі. У статті розглянуті питання щодо визначення основних проблем капіталізації банків України ,узагальнений вплив окремих інструментів управління капіталом на економічний стан банку та запропоновані рекомендації щодо розвитку цього напрямку діяльності банків.