ДИВЕРСИФІКАЦІЯ БАНКІВСЬКОГО БІЗНЕСУ:СТРАТЕГІЇ, ПРОДУКТИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ - Пантелєєва, Н. М. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Досліджено сутність і значення диверсифікації для розвитку банківського бізнесу, зниження ризиків, забезпечення фінансової стійкості та конкурентоспроможності банків.