ОЦІНКА ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Жихор, О. Б.; Ковальова A. I. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті досліджено теоретико-методологічні засади оцінки інвестиційної привабливості на рівні підприємства; узагальнено існуючи підходи до визначення інвестиційної привабливості підприємства та методик її оцінювання; запропоновано напрямки удосконалення методики оцінювання інвестиційної привабливості підприємства.