ОЦІНКА ОПТИМАЛЬНОСТІ РУХУ ТОВАРНИХ ТА ФІНАНСОВИХ ПОТОКІВ ПІДПРИЄМСТВА - Дікань, Л.. В.; Малахов B. A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Запропоновано підхід з визначення оцінки оптимальності руху товарних та фінансових потоків підприємств. Обгрунтовано особливості такої оцінки. Запропоновано поетапну процедуру з оцінки оптимальності руху товарних та фінансових потоків підприємства. Визначено сутнісне розуміння рекомендацій щодо проведення узагальненого аналізу з оптимальності руху товарних та фінансових потоків підприємства.