УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВИМИ РИЗИКАМИ ТА МЕТОДИ ЇХ НЕЙТРАЛІЗАЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВІ - Жихор, О. Б.; Балясна, Ю. С. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті узагальнено теоретичні основи фінансових ризиків та їх види. Запропоновано ефективний механізм нейтралізації фінансових ризиків та визначено методи зменшення можливих фінансових втрат на підприємстві.