ОЦІНКА КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ БАНКУ - Волкова, Н. І.; Стегнієнко, М. О. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Досліджено роботи вітчизняних та зарубіжних вчених, які присвячені аналізу конкурентоздатності банку; визначено сутність конкурентоздатності банку; виокремлено основні напрями оцінки конкурентоздатності банку; запропоновано концептуальні підходи щодо оцінки конкурентоздатності банку; розроблено та апробовано економіко-математичну модель оцінки конкурентоздатності банку