СЕК’ЮРИТИЗАЦІЯ ФІНАНСОВИХ АКТИВІВ – ІННОВАЦІЙНИЙ МЕХАНІЗМ РЕФІНАНСУВАННЯ ТА УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ - Шейко, О. П. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті досліджені теоретичні основи сек’юритизації як інноваційної техніки рефінансування та управління ризиками, проаналізовано процес сек’юритизації фінансових активів, розглянуто призначення кожного учасника даного процесу. Приділено увагу основним перевагам використання сек’юритизації для українських банків.