ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ЩОДО ВИЗНАЧЕННЯ СУТНОСТІ ПОНЯТТЯ «КАПІТАЛ ПІДПРИЄМСТВА» - Жихор, О. Б.; Шматько I. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті досліджено економічну природу та сутність поняття «капітал підприємства»; підходи; запропоновано авторське тлумачення поняття «капітал підприємств».