СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО АНАЛІЗУ ТА УПРАВЛІННЯ ЧИСТИМ ПРИБУТКОМ ПІДПРИЄМСТВ ТОРГІВЛІ - Шубіна C. B.; Крамаренко I. B.; Лосєва I. B.; Швадченко B. O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Досліджено сутність чистого прибутку, розглянуто основні підходи до його аналізу, обґрунтовано необхідність і принципи побудови моделі управління чистим прибутком на підприємствах торгівлі, доповнено модель аналізу чистого прибутку з урахуванням специфіки підприємств торгівлі.