ПРОБЛЕМИ КОРПОРАТИВНОГО УПРАВЛІННЯ В УКРАЇНІ - Горова K. O.; Лангова Г. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Запропоновано алгоритм ефективного корпоративного управління, який допомагає контролювати корпоративні відносини всередині підприємства та розглянуто заходи щодо розвитку корпоративного управління в Україні.