ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДУ АНАЛІЗУ ІЄРАРХІЙ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПЛАТІЖНИХ СИСТЕМ - Гадецька, С. В.; Успенська, М. О. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Платіжні системи, які функціонують на території України, мають певні властивості, на які звертає увагу потенційний клієнт при виборі однієї з них. У зв’язку з цим визначення пріоритетності платіжних систем, які функціонують в Україні набуває особливого значення, що зумовлює актуальність обраної теми. Головна мета статті –оцінити якості платіжних систем для визначення попиту та формування пропозиції карткових банківських продуктів.