РЕГРЕСІЙНО-КОРЕЛЯЦІЙНИЙ АНАЛІЗ ІПОТЕЧНОГО КРЕДИТУВАННЯ ЖИТЛОВОЇ НЕРУХОМОСТІ БАНКІВСЬКИМИ УСТАНОВАМИ - Андрущак, М. Б.; Єлейко, В. І. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розглянуто особливості іпотечного кредитування житлової нерухомості та вплив іпотечних кредитів на забезпечення українських громадян житлом. Спрогнозовано обсяги іпотечних на найближчу перспективу на основі регресійно-кореляційного аналізу.