ОСОБЛИВОСТІ ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНОЇ КРИЗИ В УКРАЇНІ - Карпова I. B.; Бурик K. A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглядаються особливості прояву світової економічної кризи в України, аналізуються причини, через які Україна відчула її вплив більшою мірою, ніж інші держави.