РОЗВИТОК ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НЕДЕРЖАВНИХ ПЕНСІЙНИХ ФОНДІВ ТА МЕТОДИКА ОЦІНКИ ЇЇ ЕФЕКТИВНОСТІ - Левченко I. A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Автором визначені основні цілі інвестиційної діяльності недержавних пенсійних фондів та запропоновані шляхи їх реалізації та удосконалення портфельних інвестицій, а також побудована методика оцінки діяльності приватних пенсійних фондів на основі комплексу фінансових показників та запропонований автором метод визначення реальної дохідності через коефіцієнт знецінення пенсійних активів.