АНАЛІЗ БОРГОВОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ - Єкимова K. C. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В умовах розвитку товарно-грошових відносин питання державної боргової політики є досить актуальним. Державний борг постає не лише методом залучення коштів для покриття дефіциту державного бюджету, а й інструментом макроекономічної політики держави. В роботі проведено комплексний аналіз державного боргу України, вироблено практичні рекомендації та заходи поліпшення боргової політики України.