СИНКРЕТИЧНЕ РОЗУМІННЯ ТЕОРІЙ ВИНИКНЕННЯ ЕКОНОМІЧНИХ РЕЦЕСІЙ - Грабчук O. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті характеризується еволюція теорій економічного розвитку та теорій економічних циклів. Їх синкретичне сприйняття та комплементарність пояснюється як результат трансформації суспільних ціннісних парадигм.