ВПЛИВ СВІТОВОЇ ФІНАНСОВОЇ КРИЗИ НА ЕКОНОМІКУ ВІРТУАЛЬНОГО СВІТУ SECOND LIFE - Павлов P. A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті досліджено особливості розвитку економіки віртуального світу Second Life, розглянуто канали поширення світової фінансової кризи з «реального світу» до економіки цього віртуального об’єднання, виявлено недоліки у державному банківському регулюванні електронних грошей