ОСОБЛИВОСТІ МІЖНАРОДНОГО ФІНАНСУВАННЯ ПРОЕКТІВ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ КРАЇН - Сословська I. B. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Проаналізовано залежність соціально-економічного розвитку країни від кількості профінансованих інвестиційних проектів міжнародними фінансовими організаціями. Дана оцінка ефективності діяльності цих інститутів за показниками соціально-економічного розвитку країн. Досліджено обсяг, структуру і динаміку кредитних портфелів МФІ.