ВЕНЧУРНІ ФОНДИ ТА ЇХ РОЛЬ У ВІДТВОРЕННІ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО КАПІТАЛУ - Вірченко, В В (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Стаття присвячена аналізу принципів організації венчурного фінансування відтворення інтелектуального капіталу. Досліджено сутність та структуру інтелектуального капіталу. Проаналізовано механізм венчурного фінансування, його переваги та недоліки у порівнянні з іншими способами залучення фінансових ресурсів. Розглянуто особливості діяльності венчурних фондів в Україні.