ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ БАНКІВСЬКОГО НАГЛЯДУ ТА РЕГУЛЮВАННЯ: МІЖНАРОДНИЙ ТА НАЦІОНАЛЬНИЙ АСПЕКТИ - Самсонов, М. І. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті досліджено загальносвітові тенденції розвитку банківського нагляду та регулювання з функціональної, організаційної та методологічної точок зору, представлені підходи та напрями їх впровадження у національну практику регулювання в Україні.