ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КАПІТАЛІЗАЦІЇ БАНКІВ УКРАЇНИ - Фостяк, В. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті з’ясовано основні проблеми управління капіталом банків намакро- та мікрорівні та запропоновано напрями та шляхи підвищення капіталізації вітчизняної банківської системи.