КОРПОРАТИВНЕ УПРАВЛІННЯ В БАНКАХ: ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД ТА ВІТЧИЗНЯНА ПРАКТИКА - Денис, О. Б. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Обгрунтовано теоретичні основи корпоративного управління в банках.Висвітлено специфіку організації взаємовідносин учасників корпоративних відносин в банку. Досліджено зарубіжний досвід та вітчизняну практику корпоративного управління в банках.