АНАЛІЗ КРЕДИТНОГО РИНКУ УКРАЇНИ ЗА ВПЛИВОМ РІЗНИХ ГРУП БАНКІВ - Стахів, О. Я. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглядаються обсяги наданих кредитів різними групами банків за період від 2007 по 01.10.2011 р. Аналізується динаміка вкладень юридичних і фізичних осіб та їх вплив на загальний обсяг наданих кредитів. Надаються висновки щодо отриманих результатів дослідження.