ПОКАЗНИКИ, ЩО ОЦІНЮЮТЬ ЕФЕКТИВНІСТЬ БОРГОВОЇ ПОЛІТИКИ СУБ’ЄКТІВ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ - Ажмуратова, М А; Сангинова, Л Д (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Збільшення обсягів державного боргу суб’єктів Російської Федерації , погіршення його структури викликають необхідність проведення ефективної боргової політики суб’єктами Російської Федерації. У статті аналізуються індикатори, що характеризують ефективність боргової політики, що проводиться суб’єктом Російської Федерації. Запропоновано напрями вдосконалення механізму надання суб’єктами Російської Федерації державних гарантій.