ПОДАТКИ І ПЛАТЕЖІ: ІСТОРИЧНИЙ АСПЕКТ - Крупей, Н. С. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті проаналізовано історичні етапи становлення та еволюції податкової системи, виокремлено основні фактори, що сприяли розвитку цієї системи. Автор аналізує основні функції та мету оподаткування в залежності від конкретної історичної епохи.