ВИЗНАЧЕННЯ ПОНЯТТЯ І СКЛАДУ НЕБАНКІВСЬКИХ ІНСТИТУЦІЙНИХ ІНВЕСТОРІВ - Піддубна, Л. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті виділені ключові характеристики інституційних інвесторів, сформульовано визначення цього поняття, а також на основі детального аналізу практичної діяльності і законодавчих трактувань визначено конкретний перелік інституційних інвесторів.