РЕТРОСПЕКТИВА СТАНОВЛЕННЯ ОБЛІКУ ЯК АБСТРАКТНОЇ КАТЕГОРІЇ НАУКОЗНАВСТВА - Кундря-Висоцька, О. О. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті доведено, що бухгалтерський облік як абстрактна категорія наукознавства має свою багатолітню історію, особливе значення у якій відводиться динаміці методології досліджень на основі застосування актуальних формально-логічних методів.