МЕХАНІЗМ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФІНАНСОВОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВА - Орєхова, К. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В роботі визначено сутність та зміст поняття «механізм забезпечення фінансової безпеки підприємства». Проаналізовано підходи щодо забезпечення фінансової безпеки підприємства. З’ясовано складові механізму забезпечення фінансової безпеки підприємства».