ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ МОНІТОРИНГУ ТА ПРОГНОЗУВАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ КОНКРЕТНОГО БАНКУ ТА СТАБІЛЬНОСТІ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ В ЦІЛОМУ - Кобилін, А. М.; Семенцов, Р. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У роботі описується спеціалізована програма, розробленая в середовищі MS Excel з використанням мови програмування Microsoft Visual Basic for Application 7.0, яка дозволяє побудувати модифіковані моделі оцінки та прогнозування банківської діяльності.