ОРГАНІЗАЦІЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БАЗИ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ НА ПІДПРИЄМСТВІ - Шурпенкова, Р. К. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Обґрунтовано необхідність створення інформаційного забезпечення для реалізації функціональних задач економічного аналізу. Визначено основні аспекти організації інформаційної бази економічного аналізу в системі управління підприємством.