ОЦІНКА ФІНАНСОВОГО СТАНУ ПОЗИЧАЛЬНИКА – ФІЗИЧНОЇ ОСОБИ В КОМЕРЦІЙНОМУ БАНКУ - Кришталь, Г. О. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Висвітлено проблеми оцінки кредитоспроможності позичальника, кредитного ризику та виявлення джерел погашення позичальником відсотків і заборгованості за кредитом. Доцільність видачі кредиту. Основні методи оцінки кредитоспроможності, їх недоліки та переваги.