СУЧАСНИЙ СТАН ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ТІНЬОВОЇ ЕКОНОМІКИ У ПОСТКРИЗОВИЙ ПЕРІОД - Борусевич, Х. Ю. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглянуто сучасний стан та тенденції розвитку тіньової економіки в Україні у посткризовий період очима як вітчизняних так і іноземних аналітиків, науковців.