ОРГАНІЗАЦІЯ АДАПТИВНОГО УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА - Лещенко, О. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті визначено завдання, критерій якості процесу управління, вимоги до моделі адаптивної системи ситуаційного управління конкурентоспроможністю підприємства (КСП), сутність основних функцій її блоків, розроблена структура інформаційно-логічної моделі (ИЛМ) модуля адаптованої корекції КСП.