ПОНЯТТЯ ЕФЕКТИВНОСТІ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ ТА МЕТОДИ ЇЇ ОЦІНКИ - Хайлук, С. О. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті запропоновано до використання поняття ефективності банківської системи, визначено надійність та перспективність як основні складові даного поняття та обґрунтовано математичні методи, що можуть бути застосовані до їх оцінки.