РОЗРАХУНОК ЗАГАЛЬНИХ ПОКАЗНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА ЗА СКЛАДОВИМИ - Жосан, Г. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті запропоновано методику розрахунку загальних показників соціальної відповідальності за складовими. Розраховано нормалізовані показники за складовими соціальної відповідальності з точки зору зовнішнього та внутрішнього середовища й складено в матрицю. Визначено загальні показники економічної, екологічної, соціально-трудової та нормативно-правової складових на основі отриманих коефіцієнтів з точки зору зовнішнього та внутрішнього середовища підприємств.