ІСТОРИЧНІ, ОРГАНІЗАЦІЙНІ ТА ПРАВОВІ АСПЕКТИ ДІЯЛЬНОСТІ МИТНОЇ СЛУЖБИ РЕСПУБЛІКИ ТАДЖИКИСТАН - Фрадинський, О. А. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті проведено дослідження питань становлення митної служби на теренах Таджикистану, її структури та функцій, досліджено питання проходження служби та відповідальності за вчинення злочинів та порушень у митній сфері