ВПРОВАДЖЕННЯ АУТСОРСИНГУ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ НА ПІДПРИЄМСТВІ - Моргулець, О.Б.; Нишенко, О.В.; Зінченко, О.В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2020)
Анотація. Досліджено передумови виникнення управлінської ситуації, яка потребує вирішення щодо аутсорсингу. Доведено недостатню розробленість методичних положень обґрунтування управлінського рішення щодо впровадження аутсорсингу на підприємстві, які б комплексно враховували фінансово-економічний стан підприємства, доцільність і його готовність до діяльності на основі аутсорсингу. Науковою новизною дослідження є методичний комплексний підхід до обґрунтування управлінського рішення щодо впровадження аутсорсингу бізнес-процесів на підприємстві, основні положення якого узагальнено у відповідній моделі. Практичну цінність мають запропоновані методичні положення, які доведені до рівня конкретних методик і практичних рекомендацій та можуть бути використані у практичній діяльності підприємств, які використовують аутсорсинг бізнес-процесів у господарській діяльності. Ключові слова: аутсорсинг, бізнес-процеси, управління підприємством, управлінські рішення, обґрунтування рішень. Формул: 4; рис.: 2; табл.: 1; бібл.: 27.