АНАЛІЗ ТА ОЦІНКА ДІЯЛЬНОСТІ БАНКУ ПРИ ПРОВЕДЕННІ СЕК’ЮРИТИЗАЦІЇ АКТИВІВ З МЕТОЮ ЗОВНІШНЬОГО ЗАЛУЧЕННЯ КОШТІВ - Самородов, Б. В.; Лернер, Ю. І. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті запропоновано підхід до прогнозування, аналізу та оцінки основних показників діяльності банку при виході на зовнішні фондові ринки через використання механізму сек’юритизації активів банку. Застосовуючи методику проведено аналіз таких показників діяльності банку, як доходи, витрати, операційний прибуток, чистий прибуток, рентабельність, амортизація, капітальні вкладення.