ТЕОРЕТИЧНІ ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ БЮДЖЕТНОГО ПОТЕНЦІАЛУ МІСТА ТА ОСНОВНІ ЗАСАДИ ЙОГО ФОРМУВАННЯ - Балацький, Є. О.; Бойко A. O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті розглянуто роль та місце бюджетного потенціалу міста в загальній системі економічного потенціалу території. Визначено сутність поняття «бюджетний потенціал міста» та досліджено основні напрямки його формування і реалізації.