КОНЦЕПЦІЯ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ У СФЕРІ БАНКІВСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ УКРАЇНИ - Котковський B. C. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розкриваються шляхи вирішення проблем та негативних тенденцій у інноваційній сфері України, називаються основні джерела фінансування інноваційної діяльності, показана роль банківської системи для активізації інно& ваційної діяльності. Особливу увагу звернуто на сучасний стан інноваційних рішень окремих банків України.