КОНЦЕПТУАЛЬНІ ПІДХОДИ ЩОДО ВДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВОЮ СТІЙКІСТЮ БАНКУ - Карпова O. I.; Моргун I. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті наведено й обгрунтовано концептуальні підходи щодо вдосконалення управління фінансовою стійкістью банку з метою поліпшення поточної діяльності та недопущення кризових явищ в процесі розвитку фінансового інституту.