ВИЗНАЧЕННЯ ПРИДАТНОСТІ ФІНАНСОВИХ АКТИВІВ УКРАЇНСЬКИХ БАНКІВ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ СЕК’ЮРИТИЗАЦІЇ - Версаль H. I.; Кирій B. П. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Глобальна фінансова криза суттєво змінила підходи до оцінки фінансових інновацій, які мали місце останні 10 років. Однією з таких неоднозначних інновацій є сек’юритизація, що є специфічним механізмом фінансування та передбачає перетворення неліквідних активів у цінні папери. Зважаючи на переваги, які уможливлюються в разі використання сек’юритизації в банківській практиці, досліджені обов’язкові та бажані характеристики придатності фінансових активів вітчизняних банків для сек’юритизації.