ПРОБЛЕМИ БАНКІВСЬКОГО КРЕДИТУВАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ТОВАРОВИРОБНИКІВ В УКРАЇНІ - Воронкова A. A.; Куцина, Л. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розглядаються проблеми забезпечення аграрних підприємств фінансовими ресурсами та пропонуються напрями вдосконалення системи банківського кредитування сільськогосподарських товаровиробників.